Så galt står det til med Amalies økonomi

De to eksperter, Sara og Jam, kommer på hrådt arbejde i aftenens udgave af \'Luksusfælden\', hvor Amalie Szigethy får gransket sin økonomi

De to eksperter, Sara og Jam, kommer på hrådt arbejde i aftenens udgave af 'Luksusfælden', hvor Amalie Szigethy får gransket sin økonomi

Foto: TV3
I aften bliver TV-darlingen Amalie Szigethys økonomi gransket af økonomerne i TV3-programmet 'Luksusfælden'. Og det er bestemt ikke noget kønt syn. Amalie Szigethys ekstravagante livsstil med dyre luksuskøb og utallige byture går nemlig ikke hånd i hånd med hendes indkomst - eller rettere: Mangel på indkomst.

Reality-baben har nemlig kun tjent sølle 16.000 kroner om måneden i gennemsnit - og alligevel har Amalie Szigethy levet som en dronning med utallige dyre shoppe- og byture.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy i retten - igen igen

- Dit indkomstniveau svarer til, at du er på dagpenge eller kontanthjælp, men du har vaner som en stjerne, lyder det skarpt fra eksperten Sara Kaa i aftenens afsnit af Luksusfælden.

Tilmed skylder den kun 22-årige TV-darling imponerende 160.000 kroner til SKAT, fordi hun mener, at hun har mere brug for pengene, end SKAT har. Og så risikerer hun,granset også at få DR på nakken - for hun betaler heller ikke licens. Hun ved faktisk ikke, hvad det er.

LÆS OGSÅ: Ulven Peter: Jeg er skuffet over Amalie

På grund af den skrantende økonomi og mangel på overblik opfordrer de to eksperter, Sara og Jan, på det kraftigste til, at Amalie Szigethy tager et almindelig job, så hun kan få betalt sin gæld til SKAT tilbage - og få styr på den skrantende økonomi.

Men dén besked falder ikke i god jord hos Amalie Szigethy. I hendes verden er det ikke værdigt at tage et normalt job, når man hedder Amalie Szigethy og er kendt som Danmarks reality-babe nummer 1.

Du kan se, om det lykkes de to eksperter at få Amalie Szigethy til at indse, at hendes økonomi er kulsejlet i aften kl. 20.00 på TV3.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close