Nyheder3. juli 2015

Se billedet: Så fræk er Medinas kæreste

Eks'en Christopher får kamp til stregen i kampen om sommerens hotteste krop.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-78658.jpg
 Dan Mariegaard

Six-pack, tatoveringer og sprøde arme. Medinas kæreste Mikkel kan snildt konkurrere med Christopher, når det kommer til fysik.

Det afslører Mikkel på sin Instagram-konto:

A photo posted by Mikkel Gregers Jensen (@mikkelgjensen) on

Jul 1, 2015 at 9:29am PDT

Naturligvis er Mikkel da også Scoop-model, og man kan godt forstå, at der er gang i hans karriere. Den 23-årige gut er top-trimmet fra top til tå. Og hvis man er til tatoveringer er han også pænt med på den front. Mikkel har boet i New York i en længere periode på grund af sit arbejde.

Han er således i skarp konkurrence med Medinas eks-kæreste, Christopher. Hans six-pack er også nærmest legendarisk på de sociale medier, hvor piger og drenge falder i svime over hans lækre krop, og "likes" tælles i mange tusinde.

Medina og Mikkel har været kærester i godt et år nu, og de har netop været på ferie i Tyrkiet, hvor Medina også gav koncert. Medina lægger ikke skjul på, at hun gerne vil stifte familie i den nærmeste fremtid. Den 32-årige danske pop-dronning har da også netop købt to lækre rækkehuse på Islands Brygge, hvor i der er rigelig plads til familie. Det kunne SE og HØR afsløre i foråret.

Sponsoreret indhold