Nyheder9. oktober 2015

Elsker du at flette hår? Så er denne konkurrence noget for dig

Hvis du elsker at flette hår og gerne vil være endnu bedre, så er denne konkurrence noget for dig. For SE og HØR har fået fingre i fem eksemplarer af “Flettepigernes favoritter – tips, trends og tutorials”. Bogen er skrevet af de danske piger Laura og Marie, der fik kæmpe succes med deres første flettebog
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/flette_front_rigtig.jpg
 People's Press

Er du vild med at flette hår? Og vil du gerne blive endnu bedre til at lave sjove, skøre og smukke fletninger i dit hår? Ja, så har vi en konkurrence lige for dig!

For SE og HØR har fået fingre i fem eksemplarer af “Flettepigernes favoritter – tips, trends og tutorials”, og dem udlodder vi nu i en konkurrence.

Det eneste, du skal gøre, for at blive deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen om ét eksemplar.

Konkurrencen løber til og med den 15. oktober.

https://imgix.seoghoer.dk/laura_og_marie_flettepigernes_favoritter_0.jpg
 People's Press

Bogen er skrevet af de succesfulde flettepiger, Laura og Marie. Sidste år flettede de sig til en årets største bestsellere med bogen ”Fletninger”.

Bogen blev solgt i hele 75.000 eksemplarer i 14 lande, og med så mange solgte bøger kunne de to unge piger – ifølge mx.dk – kaste over 1 million kroner ned i lommen. Bogen vandt desuden den prestigefulde Orla-pris i foråret.

- Hvis nogen for et par år siden havde fortalt os, at vi ville udgive to bøger, at den første, ”Fletninger”, ville blive en bestseller, at vi ville blive kaldt ”Flettepigerne”, at vi ville fare rundt i landet og holde flette-workshops, og at vi oven i købet flere gange ville komme på landsdækkende tv, ville vi nok le og sige, at det var en skør historie. Men – ikke desto mindre er det sket, og vi ser tilbage på det sidste år som et lille eventyr, som vi slet ikke havde drømt om.

- Det motiverede os til at lave endnu en bog, i håbet om at den kan give vores læsere og fans endnu flere gode oplevelser med fletninger, siger pigerne i en pressemeddelelse.

Den nye bog er fyldt med nye, sjove, vilde, svære – og nemme – idéer til håret:

Fletninger, der er nemme at flette på sig selv

Hjemmelavede no heat-krøller med sugerør og elastikker

Masterclassfletninger, der kan gøre dig til en mesterfletter

Og meget mere …

Bogen udkom 2. oktober.

Du deltager i konkurrencen herunder. Held og lykke!

Sponsoreret indhold