Så du Helle i ’Danskere på tvang’? Sådan går det hende i dag

Helle risikerede at miste sit elskede hus til tvangsauktion

Helle risikerede at miste sit elskede hus til tvangsauktion

Foto: TV 2Onsdag aften var de to økonomiske eksperter i 'Danskere på tvang', Poul Stubkjær og Annette Wisborg, draget til Falster. Her bor Helle i et smukt lille hus sammen med sin elskede hund Emma. Men tilværelsen og livet på landet var bestemt ikke lykkeligt, for Helle kunne ikke betale sine regninger, og huset var nu i fare for at ende på tvang.

Derfor havde den 52-årige kvinde mere end brug for, at de to økonomiske eksperter hjalp hende med at få overblik over den skrantende økonomi. De hjalp hende blandt andet med at få nedsænket gælden til Skat gevaldigt, og de sørgede også for at få overblik over, hvor mange penge hun skyldte for sin firehjulstrækker.

LÆS OGSÅ: Luksusfælden i chok: Gør du grin med os?

Alt i alt sørgede de to økonomiske eksperter for, at Helles rådighedsbeløb steg fra 3.000 kroner til 5.000 kroner hver måned - og samtidigt sørgede eksperterne for, at Helle nu kan blive siddende i sit hus og betale af på sin gæld.

- Det er bare så skønt, at jeg ikke længere skal vende hver en krone for at få hverdagen til at hænge sammen. Og samtidig kan jeg betale mine regninger uden problemer. Det er en super fed fornemmelse, siger Helle Steinert Jørgensen i dag til TV 2 og tilføjer:Helle turde ikke åbne rudekuverterne - det tør hun i dag (Foto: TV 2)


- Nu behøver jeg ikke længere være bange for at tømme postkassen for rudekuverter. For jeg er hele tiden tre skridt foran og sørger for at sætte penge til side til uforudsete udgifter.

Da Helle forelskede sig i sit lille hus, valgte hun at købe det med pantebreve, men med tiden kunne hun ikke længere betale af på sin gæld - og til sidst truede tvangsauktionen.

LÆS OGSÅ: Får kæmpe gældschok: Her besvimer hun i Luksusfælden

Den økonomiske suppedans sendte den ellers så arbejdsglade sosu-hjælper ud i en lang periode med stress og sygemelding. Men hjælpen fra de to økonomiske rådgivere gav Helle så meget overskud, at hun fik et deltidsjob og dermed en tiltrængt fast indkomst.

- Jeg sørger for at tage alle de ekstratimer, jeg overhovedet kan få. Når mine kolleger er syge eller holder ferie og omsorgsdage, springer jeg straks til. Så indtil nu har jeg i gennemsnit haft 30-40 arbejdstimer om ugen, siger Helle til TV 2.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close