Ryskjær "tabte" over to mio. på hussalg

Claus Ryskjær - her sammen med kollegerne Ulf Pilgaard og Lisbet Dahl - har endelig fået solgt sin villa i Birkerød.

Claus Ryskjær - her sammen med kollegerne Ulf Pilgaard og Lisbet Dahl - har endelig fået solgt sin villa i Birkerød.

Foto: Mikael RieckDen folkekære, pensionerede skuespiller, Claus Ryskjær, har endelig langt om længe fået solgt sin store villa i Birkerød nord for København.

Villaen har været sat til salg i flere omgange siden 2010, men først to dage før nytårsaften lå der et underskrevet skøde som tegn på, at nye ejere har overtaget den 249 kvadratmeter store villa, som over årene udviklede sig til lidt af et salgsmæssigt mareridt for Claus Ryskjær.

LÆS OGSÅ: Claus Ryskjær i kæmpe bolighelvede

Villaen blev oprindelig sat til salg for 7.495.000 kroner, men da ingen bed på, er prisen derpå sat ned flere gange.

Villaen har også været vist frem i et tv-program, uden at det dog bragte skuespilleren nærmere et salg.

Måtte barbere millioner af prisen
I marts 2014 satte Ryskjær prisen ned til 5.850.000 kroner.

Men da der blev skrevet slutseddel på ejendommen sidst i oktober sidste år, var der barberet yderligere trekvart million kroner af salgsprisen.

LÆS OGSÅ: Claus Ryskjærs usælgelige villa

5.100.000 kroner fik Ryskjær for villaen, da den endelig blev solgt.

Dermed fik han næsten 2,4 millioner kroner mindre, end villaen oprindelig var udbudt til.

Men selv om Ryskjærs gevinst på boligmarkedet ikke blev helt så stor som håbet, kommer den 69-årige skuespiller ikke til at mangle noget.

Claus Ryskjær købte gulstensvillaen i 1983 for 1.146.783 kroner, og størrelsen på lånene i ejendommen, som han ejede 100 %, er begrænsede, så der bliver stadig en pæn milliongevinst til Ryskjær efter salget.

Pensioneret på grund af sceneskræk
Claus Ryskjær var især kendt for de morsomme roller, og i omkring 20 år var han en fast del af Cirkusrevyen på Bakken sammen med Ulf Pilgaard og Lisbeth Dahl.

LÆS OGSÅ: Claus Ryskjær på pension

Men da SE og HØR i 2008 talte med ham i forbindelse med, at han for tredje år i træk ikke var med i den populære revy, fortalte han, at han havde ladet sig pensionere efter sit 40-års jubilæum som skuespiller i april 2006, hvor han for sidste gang optrådte på en scene.

- Jeg orker ikke at gå på scenen igen. Det er utrolig hårdt at være en morsom mand. Det kan godt være noget i retning af sceneskræk - jeg har i hvert fald mistet lysten, sagde Claus Ryskjær ved den lejlighed til SE og HØR.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close