Nyheder25. marts 2014

Rygter: Agdal kædes sammen med superstjerne

Den danske model kædes sammen med Miami Heats Lebron James
Af af
Nina Agdal kædes på rygtebasis sammen med basket-stjernen Lebron James.
Nina Agdal kædes på rygtebasis sammen med basket-stjernen Lebron James.
 Foto: All Over PressDen danske Hillerød-pige Nina Agdal har indtaget sin nye hjemby, Miami, som havde hun aldrig boet andre steder.

LÆS OGSÅ: Sådan holder Nina Agdal sig lækker

Efter sin topløse optræden på forsiden af jubilæumsudgaven af Sports Illustrated sammen med Chrissy Teigen og Lily Aldridge er den 21-årige danske pige blevet et hot navn "over there".

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/91c7b66a737840d8a4b35e162a83eb6e.jpg


Nina Agdal i sej læderjakke og kamptrøje. (Foto: All Over Press)

Hun mingler med de kendte, optræder i tv-shows og har nu taget de lokale basket-helte til sig og var fredag at finde helt nede på de bedste pladser tæt ved banen, da Miami Heat i American Airline Arena mødte Memphis Grizzlies.

LÆS OGSÅ: - Han skal være god til at lave mad

Og Agdal viste sin sympati for Lebron James & co., da hun var iklædt en Miami Heat-kamptrøje og heppede på de lokale helte.

Hun kom til kampen uden den store makeup og lignede en sød cheerleader med håret sat op og en smart læderjakke uden på kamptrøjen.

LÆS OGSÅ: Nina Agdal - helt nøgen - se de frække fotos
Efter kampen var Nina Agdal på natklub med Miami Heat-stjernerne, og hun er på rygtebasis blevet kædet sammen med superstjernen Lebron James, hvis kone venter parrets tredje barn.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/4cb4d2132bcf454aa16adb7d1f270c89.jpg


Lebron James skal være ude efter Nina Agdals telefonnummer. (Foto: All Over Press)

Ifølge classicalite.com dansede Lebron James tæt med Nina Agdal for at score hendes telefonnummer, mens konen passede graviditeten hjemme.

LÆS OGSÅ: Nina Agal i ny fræk reklame

Ifølge samme site skal Agdal også ved samme lejlighed have været i nærkontakt med ejeren af Miami Heat, Micky Arison, og hun fik lov at prøve en af hans mesterskabsringe, som han fik, da Miami Heat vandt NBA i 2012 og 2013.

Nina Agdal er netop nu single efter at have datet sangeren Max George.

Sponsoreret indhold