Nyheder30. juni 2013

Ryg bare videre – gør som Johnny Depp og Paris Hilton

Annonce: Gør som stjernerne....
https://imgix.seoghoer.dk/media/b5b78affb3e24935b34a0000ac54248f.jpg
 Foto: xsmokeGør som stjernerne, og ryg du bare videre!

E-cigaretten er et alternativ til den traditionelle tobakscigaret - du skåner dig selv for mere end 4.000 skadelige kemiske indholdsstoffer, du skal ikke længere bukke under for rygeloven, og samtidig er der mange penge at spare. Fordele som har fået en lang række såvel danske som internationale stjerner til at skifte tobakken ud med damp.


Introduktionstilbud: Prøv e-cigaretten for 0kr!


Men hvad er det med e-cigaretter og stjernerne? I magasiner, på youtube og overalt på internettet ser man utallige billeder og interviews med hollywoodstjernerne, som damper løs på deres nye vidundermiddel i kampen mod cigaretterne - en såkaldt e-cigaret.

Alle rygere ved, at det er nemmere sagt end gjort at lægge cigaretterne på hylden en gang for alle, og dette kan de kendte også skrive under på.

På den danske kendisscene er det især Robert Hansen, Thomas Bo Larsen og Pernille Højmark, som er store foretalere for det nyudviklede produkt. Skuespiller Thomas Bo Larsen kunne med hjælp fra den elekroniske cigaret lægge tobakken på hylden for mere end et år siden. Som storryger var Thomas Bo Larsen for år tilbage stor modstander af rygeloven, mens han i dag stemmer for. Dette kan være til manges undren, da man er vant til at se den lidt skæve skuespiller med en smøg i munden. Den elektroniske cigaret har fået Thomas Bo Larsen på andre tanker, og i dag mener skuespilleren, at en elektronisk cigaret er den bedste måde til at gennemføre et rygestop på. Selv kalder han sig nu for røgfri takket være hans e-cigaret!


Læs også: Endelig i Danmark, Prøv e-cigaretten for 0kr


E-Cigaretten er in i Hollywood
I Hollywood er Paris Hilton mest kendt for at slentre rundt med sine små skødehunde som en del af hendes outfit, men det lader nu til, at e-cigaretten er blevet den nye hotte "accessory" i Hollywood.

I filmen "The Tourist" damper Johnny Depp også løs på sin, mens stjerner som Robert Pattinson, Leonardo DiCaprio, Kate Moss, Katherine Heigl, Britney Spears og Lindsay Lohan også har fået øjnene op for de mange fordele ved e-cigaretten frem for tobakscigaretten.

Ny dansk virksomhed lader danskerne teste e-cigaretten
Tobaksrygning skader os alle - såvel rygere som ikke-rygere. Den nystartede danske virksomhed Xsmoke lader derfor nu danskerne teste den elektroniske cigaret for 0 kr., og du har altså nu også mulighed for at prøve Hollywoodstjernernes nye vidundermiddel.


BESTIL DIN E-CIGARET IDAG OG BETAL 0 kr!

Sponsoreret indhold