Nyheder 10. november 2008

Russell Crowe: Sherif uden gamacher

”Gladiator”-stjernen skal spille med i en ny Robin Hood-film, men de muskuløse ben bliver ikke skruet ned i stramme tights
Russell Crowe skuffer sine fans, når han alligevel ikke skal optræde i stramme tights
Russell Crowe skuffer sine fans, når han alligevel ikke skal optræde i stramme tights
Foto: All Over

Den australske skuespiller med den dybe stemme har påtaget sig både rollen som Sheriffen af Nottingham og rollen som den rundhåndede tyv Robin Hood i Ridley Scotts nye genindspilning af den gode gamle klassiker.

Russell, 44, skal spille overfor blandt andre Sienna Miller. Han insisterer på, at han aldrig ville have sagt ja til rollerne, hvis han ikke var sikker på, at netop denne version ville blive den bedste nogensinde.

- Verden har ikke brug for endnu en traditionel genfortælling af den kendte fortælling. Hvis vi skal gøre en forskel, skal vi virkelig sparke røv, understreger Russell.

Filmstjernen har brugt de sidste 10 måneder på at læse samtlige udgivelser af Robin Hood, og gennemse 100 års filmmateriale igennem.

- Men I kommer altså ikke til at se mig i superstramme gamacher, som i de mere traditionelle Hood-film. Vi har lavet en masse research, og fundet ud af at de smalle rør først blev opfundet 300 år senere. Jeg er ked af at måtte skuffe jer alle… Og også Sienna, griner Crowe.

Filmen havde planlagt premiere foråret 2009, men er nu udsat til omkring november næste år.

Sponsoreret indhold