Nyheder18. juni 2017

Rufus Gifford: Vi er pinlige

– Der er mange amerikanere, der har det, som jeg har det. Vi er skamfulde over det, der foregår, fortæller Rufus Gifford om den politiske situation i USA.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gif.jpg
 (Foto: All Over)

Fra et frisindet Danmark hjem til et konservativt og forandret USA.

Den amerikanske eks-ambassadør, Rufus Gifford, er kommet tilbage til USA med en mission: At kæmpe for sit hjemland og imod det, han mener er onde kræfter i Washington.

Det er nemlig ikke det samme USA, han forlod, som det, han kom hjem til, og Rufus er ikke stolt af sit hjemland.

– Der er mange amerikanere, der har det, som jeg har det. Vi er skamfulde over det, der foregår. Men I skal vide, at vi arbejder for at ændre det. Hvis du spørger, hvad det positive ved Trump er, så er det, at vi er blevet vækket. Denne passion har vi ikke set længe. Jeg håber virkelig, vi kan vende det til noget positivt, siger han, da SE og HØR møder ham på skoleskibet Georg Stage, der har kastet anker i Miami i anledning af de homoseksuelles ”Olympiske Lege”, OutGames.

Da Donald Trump blev valgt, røg Rufus i en slags choktilstand, men han er klar til at kæmpe i en ny rolle langt fra Danmark.

– Jeg overvejer at stille op som guvernør i Massachusetts i 2018, men det er en anelse svært. Det er naturligvis et meget omfattende job, og der er nogle komplikationer, fordi jeg har boet i udlandet i så lang tid. Spørgsmålet er, om det kan lade sig gøre. Hvis det ikke kan, må jeg vente et par år.

Læs mere om Rufus Gifford i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold