Nyheder 5. januar 2008

RUDI KØHNKE: VIL HA' KOKAIN

Skuespilleren går på bøssebar, har taget voldsomt på og snakker om stoffer

For de fleste mennesker ender en bytur i julemåneden sent. Men skuespilleren Rudi Køhnkes byture slutter tidligt. Om morgenen.

- Skal vi ikke bare tage hjem og sniffe noget coke? spurgte han sin ven, da de for nylig stod tæt sammen på en bøssebar i det indre København.

Søndag den 16. december kl. 7.00 var den kendte skuespiller fra filmene "Nordkraft" og "Fidibus" i fuld vigør på Cosy Bar. Efter en vild nat på in-stedet NASA tog Rudi hen på homobaren, hvor han iført sin store vinterjakke lagde ud med at stå udenfor og snakke med udsmideren i længere tid.

Da han endelig kom indenfor, stod han i baren og så lidt utilfreds ud.

SE og HØR og flere af gæsterne omkring ham overhørte hans kokain-åbenbaring i de tidlige morgentimer.

Da han lidt senere tog jakken af, afslørede han noget, han i flere måneder har kunnet gemme under sin enorme dynejakke.
Kiloene.

Køhnke, som var med i Mr. Fitness i 2001, og har været kendt for sin lækre modelkrop, er blevet en falleret udgave af sig selv. Maven hænger, mandebrysterne viser sig. Kinderne er usædvanligt runde.

Bøsserygterne har svirret længe om Rudi. SE og HØR kan da også vise et billede af sig selv med en homoseksuel mand ved navn Tommy, der er kendt i bøssemiljøet.

Han arbejder for StopAids-kampagnen i København. Desuden medvirkede han i en dokumentarfilm på TvDanmark, hvor man fulgte hans kamp mod hiv.

Rudi Køhnke benægter.

- Jeg var ret beruset. Men jeg har ikke snakket om stoffer, og jeg har aldrig rørt noget. Og jeg er ikke bøsse. Tommy er bare en god ven.
Det er langtfra første gang, Køhnke opfører sig mærkværdigt på Cosy Bar. En homoseksuel mand, Peter K., blev for nylig antastet af ham.

- Han (Rudi, red.) kom hen til mig og råbte mig ind i hovedet, at jeg skulle flytte mig, selv om jeg stod langt fra ham. Han var som et lille barn og virkede helt væk, siger han.

Sponsoreret indhold