ROYALT: SEXVIDEOER PÅ MODE

SE og HØRs afsløringer om den kommende danske prinsesse, Marie Cavalliers, frække fortid, har grangiveligt løftet dynerne på flere europæiske kongehuse. I sidste uge skrev SE og HØR bl.a. om den norske kronprinsesse Mette-Marit, der - ligesom Marie Cavallier - har en sexvideo på samvittigheden.

I weekenden kom det så frem, at også det engelske kongehus har været flittige med kameraet under akten. Ifølge den engelske avis The Sunday Times, skulle der findes en video, hvor et medlem af den britiske kongefamilie får et blowjob. Samme video skulle angiveligt også vise, at det samme kongelige medlem sælger kokain til sine ansatte.

Båndet er nu kommet i hænderne på Scotland Yard, der har arresteret to mænd på henholdsvis 30 og 40 år. Politiet kom på sporet af mændene, da de tog kontakt til dronning Elizabeth for at få hende til at betale godt en halv million kroner for båndet.

Hvem fra den engelske kongefamilie, som optræder på båndet, melder historien desværre intet om, men der gisnes om, at det sandsynligvis er en af de unge prinser - de plejer heller ikke at gå i vejen for at lave en god skandale i ny og næ.

Hvis båndet en dag skulle lande på youtube, kan man jo krydse fingre for, at det ikke er prins Charles og hans hustru Camilla, der krøller lagnerne. Der er vist heller ikke mange, der ønsker at se dronning Elizabeth give den som sexet killing ...

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close