Nyheder6. april 2020

Roskilde Festival om aflysning: - Vi er dybt ulykkelige

Roskilde Festival er en af de store sommerarrangementer, der nu må bøje sig for corona-restriktionerne
roskilde festival
Roskilde Festival starter for alvor onsdag aften, hvor Drew Sycamore spiller op til dans på Orange Scene klokken 18.00.
 (Foto: Aller Media)

Ved mandagens pressemøde kunne statsminister Mette Frederiksen offentliggøre, at man ville holde fast i restriktionerne om store forsamlinger frem til august. Det har betydet en aflysning for årets Roskilde Festival.

- Vi frygtede, at det ville ske. Vi har til sidst håbet, at det ikke ville ende på denne måde. Men risikoen for smittespredning er for stor, når så mange mennesker er samlet, og det hensyn er ubetinget det vigtigste.

- Så der bliver ingen Roskilde Festival denne sommer.

Det meddeler Roskilde Festival i pressemeddelelse.

Festivalen fortæller i pressemeddelelsen, at årets festival skulle have været noget helt særligt, da der nemlig er tale om Roskilde Festival nr. 50.

- Sammen har vi krydset fingre og holdt vejret i forhåbning om, om at udviklingen ville være positiv og gå stærkt nok til, at vi kunne mødes til sommer. Sådan blev det ikke. Roskilde Festival nr. 50 må vente til 2021.

Er du en af de mange mennesker, der havde sikret sig billet til årets festival, så vil det være muligt at få overført billetten, så den er gældende til festivalen i 2021. Det vil dog også være muligt at få sine penge for billetten refunderet.

- De præcise omstændigheder omkring både overførsel og refusion kommer vi tilbage med hurtigst muligt, når praktikken er på plads. Det beder vi om forståelse for, meddeler festivalen.

Roskilde Festivalens hjemmeside er pt. lukket ned.

Sponsoreret indhold