Nyheder31. maj 2021

Roskilde Festival jubler på trods af aflysning: Ny sommerfestival

Arrangementet Summer Days løber af stablen fra den 24. juni til den 4. juli - fordelt på to forlængede weekender
roskilde festival
Roskilde Festival starter for alvor onsdag aften, hvor Drew Sycamore spiller op til dans på Orange Scene klokken 18.00.
 (Foto: Aller Media)

På trods af corona kommer et lille hjørne af dyrskuepladsen i Roskilde til at være fuldt med fest og musik.

Det har Roskilde Festival mandag middag meldt ud.

Festglade billetholdere kan glæde sig til at opleve navne som Branco og Tessa, Ice Age, Suspekt og Jung, ligesom der desuden vil være en række ”art & activism”-arrangementer i løbet af dagene.

I alt er der booket 40 artister til Summer Days.

Ifølge Summer Days hjemmeside kan man købe billetter til de enkelte dage, og altså ikke umiddelbart en partoutbillet til alle dagene.

Dette er naturligvis også en forholdsregel, der er taget på grund af den stadig tilstedeværende coronapandemi, men festivalen oplyser dog videre, at man vil kunne bevæge sig frit omkring på pladsen, så snart man har passeret indgangen.

- Vi er ødelagte

Det var med stor sorg, at arrangørerne af Roskilde Festival i starten af maj måtte meddele, at også sommeren 2021 ville blive uden den ”orange følelse”.

Roskilde festival var planlagt til at finde sted fra den 27. juni til den 3. juni, og billetholdere vil få overført deres billetter til 2022 i stedet for.

- Vi er ødelagt af det faktum, at vi ikke kan være sammen igen og bidrage til at genskabe det samfund, som coronakrisen har ødelagt for så mange, skrev festivalen, der havde glædet sig til at åbne portene efter en hård tid.

Folkene bag festivalen så med ganske stor alvor på aflysningen - ikke kun for arrangementet i sig selv, men også for de velgørende formål, som festivalen plejer at donere overskud til.

Billetter til Summer Days kan allerede købes nu.

Sponsoreret indhold