Nyheder 5. juli 2009

Rosinen i pølseenden

Festivaldeltagerne har ligget i kø siden klokken 12 for at se Cold Play

Roskilde Festival 2009 synger på sidste vers, og klokken 22.00 lukkes Orange scene, når det engelske band Cold Play går på scenen. Og det er der mange, der glæder sig til at se.

Klokken 12.00 satte de første mennesker sig i kø for at sikre sig en plads i en af båsene foran scenen, og siden er køen vokset støt.

Faktisk er den vokset endnu mere end forventet, og allerede klokken 20.00 sad der folk i kø bag ved afspærringen til den officielle kø.

Lidt over klokken 20.00 kom 23-årige Sebastian Hurup Bevensee fra Glostrup, som den daværende sidst ankommende.

Det ser sort ud

Han så en anelse opgivende ud, da han tog plads sammen med et par venner bag ved de bageste i den flere hundrede meter lange kø.

- Det er ikke så motiverende. Det ser sort ud, men jeg skal nok komme op foran, håber Sebastian.

Det ser lidt lysere ud for veninderne Matilde Bjerregaard og Mia Schmidt-Mikkelsen, som stillede sig i kø klokken 16.30 og ligger først i kø nummer 2.

- Vi gider godt at bruge 5 timer på at sidde i kø, fordi Cold Play er for fede, sagde de 20-årige piger, som er kommet til Roskilde fra Vejle blandt andet på grund af det britiske band.

- Vi er trætte, men ekstremt spændte. Jeg glæder mig helt vildt meget, sagde Matilde 2 timer inden koncerten.

Der er plads til 5000 mennesker i båsene foran Orange Scene, men vagterne har sjældent set så lang en kø som den, der netop nu stadig vokser på Roskilde Festivalen.


Sponsoreret indhold