Nyheder15. september 2018

Rosa: Jeg kan sagtens være seriøs

Der er mange grin, når Rosa, der er kendt fra "Den store bagedyst", er med i "Vild med dans", men hun insisterer på, at hun sagtens kan være seriøs
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/vmd_uge_2_tsl_20180914_tsl_20180914_0834.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Der er mange grin, når Rosa fra "Den store Bagedyst" er med i "Vild med dans".

Flere gange har hun formået at hyle Sarah Grünewald helt ud af den, men Rosa selv insisterer på, at hun sagtens kan være seriøs, ligesom man så det med hendes tango fredag aften på dansegulvet.

Det er da heller ikke alt sammen sjov for Rosa.

- I det daglige, der arbejder jeg jo faktisk rigtigt meget seriøst, så det passer fint til mig at sige: "Okay, der er hverdag, og der er fest", fortalte Rosa på dansegulvet, da kameraerne var slukket.

For dansepartneren Esbern var det heller ikke svært, at få givet Rosa et mere seriøst udtryk.

- Jeg synes, at vi mestrede helt fra start at putte hende i en ramme. En tangoramme. En seriøs ramme, der holdt hele vejen igennem, fortalte Esbern.

Se interviewet med Rosa og Esbern i videoen herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sarah Grünewald har haft svært ved at holde masken, når hun har skullet interviewe Rosa backstage i løbet af sæsonen.

Den kønne TV-vært har dog selv en forklaring på, hvad det kan skyldes.

- Når man laver live-fjernsyn er det en meget kontrolleret verden. Og jeg har altid jokket i spinaten og sagt nogle ting, jeg ikke skulle have sagt, men alligevel er det blevet godt modtaget. Og jeg tror, at det Rosa kan er den der distræte: "Hvad har jeg sagt?", fortalte Sarah.

Faktisk synes Sarah, at Rosa kunne være hendes søster.

- Hun aner slet ikke hvor sjov hun er, fordi hun er så umiddelbar. Det er for mig lidt ligesom at finde en søster i fjernsynet. Jeg synes, det er dejligt at have en, der ikke er så kontrolleret, sagde Sarah.

I sidste uge sagde Sarah Grünewald faktisk til SE og HØR, at det nok ikke var sidste gang, at vi fik lov til at se hende bryde sammen af grin. Det fik hun ret i, da det også skete i går under "Vild med dans". - Det er det, der er problemet her. Vi ved alle sammen, at når vi skal holde på os selv, og man ikke må grine, er det der, det oftest går galt. Men jeg skal prøve at lade være, fortalte Sarah i sidste. Se interview med Sarah Grünewald herunder

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold