Nyheder29. september 2008

Ronnie Wood: Middag til 500 mio.

Rolling Stones-guitaristen inviterede sin russiske elskerinde i byen – det kan ende med at blive verdens dyreste restaurantbesøg
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/musik/ronwooddyrmiddag1-jpg.jpg
 Foto: All Over/ All Over

Maden kostede knap 1000 kroner. Drikkevarerne cirka 250. Og taxaen hjem kunne vel gøres for omkring 150 kroner.

Så for 61-årige Ronnie Wood var det som et greb i lommen efter uld, da han inviterede sin russiske elskerinde, den kun 20-årige Ekatarina Ivanova, på romantisk middag i London.

Nu kan det vise sig at blive en overordentlig dyr tur i byen. Hans hustru, Jo Wood, er nemlig godt træt af Stones-guitaristens eskapade, der er blevet kraftigt dækket i de britiske medier hen over sommeren, og mener, at han så rigeligt har trukket over på hendes tolerance-konto.

Jo har nu henvendt sig til sine advokater, og skulle de to blive skilt, kan regningen hurtigt løbe op på næsten en halv millard kroner (50 millioner engelske pund).

- Jo er rasende og har fået nok af hans opførsel, siger en ven til den engelske avis, News Of The World.

- Hun har talt med sine advokater og fået at vide, at hun er i en særdeles gunstig situation, hvis det ender i skilsmisse. Advokaterne mener, at hun skal have 50 procent af hans formue, der anslået til at være på knap 700 millioner kroner, og dertil skal så lægges, at hun har arbejdet for ham i al den tid, de har kendt hinanden, så det giver en ekstra-bon på 100-150 milloner kroner, lyder det.

Jo og Ronnie Wood har været gift i 23 år og sammen har de datteren Lea og sønnen Tyrone.

Sponsoreret indhold