Nyheder2. september 2009

Rolling Stones: Charlie er ude

De er meget gamle alle sammen, men nu er det blevet nok for trommeslageren, der har været hjørnesten i verdens største rockband i årtier
Manden længst til venstre, mr. Charlie Watts, orker ikke Stones mere. Spørgsmålet bliver, om det er verdens største rockbands endeligt
Manden længst til venstre, mr. Charlie Watts, orker ikke Stones mere. Spørgsmålet bliver, om det er verdens største rockbands endeligt
 Foto: All Over

Charlie vil ikke mere. Charlie gider ikke mere. Og det er tragisk.

Om 3 år kan The Rolling Stones fejre 50-års jubilæum, men den begivenhed bliver uden gruppens trofaste trommeslager Charlie Watts. Efter 46 år i gruppen har han nemlig valgt at forlade det legendariske britiske rockband.

Den 68-årige Watts kom med i The Rolling Stones helt tilbage i 1963, og i første omgang troede han ikke på, at rockdrømmen ville holde. Derfor holdt han til at begynde med fast i sit job, indtil gruppens karriere for alvor tog fart.

Igennem det efterfølgende 5 årtier lange engagement i bandet har han til gengæld sat sit tydelige aftryk som rytmisk tovholder på udødelige rockklassikere som "(I Can't Get No) Satisfaction", "Gimme Shelter" og "Jumpin' Jack Flash".

Resten af The Rolling Stones, der nu altså står uden trommeslager, giver dog ikke op efter så mange år på toppen. Frontmand Mick Jagger lægger stadig planer for bandet, og ifølge Undercover.com leder de nu efter en ny bag tønderne:

- Stones overvejer Keiths (Richards red.) Expensive Wino-trommeslager Dayton til at udfylde tomrummet ud, siger Mick Jagger.

Sponsoreret indhold