Rørt Tina Lund takker fans efter turbulent tid

35-årige Tina Lund og Allan Nielsen, 45, blev i sidste uge forældre til deres fælles barn nummer to, da Lilly kom til verden.

35-årige Tina Lund og Allan Nielsen, 45, blev i sidste uge forældre til deres fælles barn nummer to, da Lilly kom til verden.

Foto: Thomas Laursen

For mange nybagte forældre er den første tid efter fødslen fyldt med lykke.

Men for den danske springrytter Tina Lund har tiden efter datteren Lillys ankomst været præget af både op- og nedture.

Derfor har den 35-årige kendis valgt at takke sine fans for den støtte, som de har givet. Det skriver Tina Lund i et nyt indlæg på sin blog tinalund.bloggersdelight.dk.

- Hvor er det bare rart at læse alle jeres søde kommentarer, efter Lilly er kommet til verden og efter den hårde tid, vi ramte ind i efterfølgende. Tak for jeres tanker og ord, det varmer, skriver Tina Lund på sin blog.

Tina Lund og husbonden Allan Nielsen blev 26. oktober forældre for anden gang til datteren Lilly.

Men midt i babylykken blev glæden over det nye familiemedlem afløst af sorg.

Samme dag som Lilly kom til verden fik Tina Lunds mor en blodprop i hjernen. Tina Lund har fortalt om tragedien i et blogindlæg.

- Samme dag jeg fødte min datter, fik min mor en blodprop i hjernen og kunne hverken bruge sin højre arm eller ben. Heldigvis er hun okay nu, og hun har været i genoptræning på Herlev Hospital, og hun fik lov til at tage hjem i dag. Dog må hun ikke flyve de næste tre måneder, så hun har ikke mulighed for at møde sit barnebarn endnu, skriver Tina Lund.

Oveni den tragiske blodprop, døde Allan Nielsens far, Poul Nielsen, en uge efter Lilly blev født. Han blev 78 år gammel.

Læs Tina Lunds blogindlæg her:

http://tinalund.bloggersdelight.dk/2016/11/tak-for-jeres-soede-ord/

http://tinalund.bloggersdelight.dk/2016/11/en-meget-haard-uge/

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close