Robinson-Nick: Det var røv at ryge ud

Nick passede bedre til strandløve-livet på \

Nick passede bedre til strandløve-livet på "Paradise Hotel"

Foto: All Over

Ind kom han som skarp joker sammen med superwoman, Laila. Nick Zitouni kastede sig ud i dysten om den halve million, men muligheden for at vise hvordan man vinder en "Robinson" fik en brat ende for den 25-årige charmør, der blev sparket ud af sine paradiso-venner.

Udueligt hold

På trods af den såkaldte paradiso-ed valgte Mads og Michelle at beholde Jan og sige farvel til deres gamle "buddy" Nick.

Først Lykkedes det ellers Paradise-vinderen at komme på god fod med sin gamle fjende Haider, der gav den som trope-prins med uindskrænket magt til at vifte folk ud af legen - en rolle han umiddelbart udfyldte perfekt og med stor overbevisning. Palme-prinsen smed Sheila hjem, og Nick blev - men ikke længe. Med kun fire mand i ø-råd blev det Nick der trak det korteste strå.

- Det var ikke særlig fedt - det er nærmest pinligt, siger han om sin korte optræden og sin, især for ham, overraskende exit.

- De var bange for mig, siger han og fortsætter:

- Jeg var en bitter mand, da jeg røg ud. Jeg kom for at vinde, men jeg havde ikke mine kammerater med mig - de var svage. Det var et udueligt hold - Michelle kunne ikke dykke, og Mads var bange for vand. Og Jan, hver gang der var en dyst sagde han bare: "Det der er jeg ikke så stærk til", siger Nick der føler sig lidt snydt.

Såret stolthed

Men sådan er gamet, og der skal mere til, end at kunne svømme, holde vejret og fedtsnakke for en strand-konge, for at bevare sine chancer i Mr Kjeldbergs reality-udfordring.

- Jeg har haft svært ved at sluge den, og jeg har haft lyst til at give Mads og Michelle en ordentlig sviner, griner Nick, der godt ved, hvor skoen trykker.

- Jeg blev ramt på min stolthed, og der kommer nok til at gå lang tid, før jeg er helt ovre det - jeg er ikke lavet til at tabe, siger Nick, og tilføjer:

- Men, det er jo bare et spil - og jeg havde sikkert gjort det samme.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close