Nyheder5. juli 2011

Robinson-Nada: Genforenet med sin søster

Hun fandt tilbage til sine biologiske søskende, men vil aldrig tilgive sin mor
Nada Bang blev gift med Dan Marstrand i 2002, da de begge havde været med i Robinson Ekspeditionen. Senere fik de datteren Liv sammen
Nada Bang blev gift med Dan Marstrand i 2002, da de begge havde været med i Robinson Ekspeditionen. Senere fik de datteren Liv sammen
 Foto: All Over

Nada Bang har i en alder af 41 år fået en storesøster. Hun hedder Tanya og er 49 år.

I årevis vidste Tanya ikke, at hun havde søskende. Det fandt hun ud af, da hun som 18-årig fik fortalt, at moderen havde født tvillingerne Nada og Peter, som var blevet efterladt på et serbisk børnehospital.

Ud over de 3 børn tæller søskendeflokken også Alexsandar på 46 og 47-årige Danica.

- Jeg vil aldrig tilgive vores mor for den barndom, hun gav os. Det er tydeligt, at spørgsmål om fortiden gør ondt, siger hun til Ude og Hjemme.

Mens de ældste børn voksede op i en familie med store svigt fra begge forældre, blev Nada bortadopteret til en familie i Danmark.
I dag er børneflokken dog samlet, og Tanya er glad for, at de kan tage del i hinandens liv.

- Jeg har følt et stærkt søsterbånd, fra første øjeblik jeg så Peter og Nada - men det er da klart, at det ikke er det samme som søskende, der er vokset op sammen. Man skal lige lære hinanden at kende. Det er som at få en ny bedste ven, man skal i gang med at opbygge en relation til, fortæller hun.

Læs meget mere om Nada og hendes søgen efter sine biologiske rødder her.

Sponsoreret indhold