Nyheder4. november 2008

Robinson-Laila: Godt kørt af Martin

Efter at have indgået sine, næsten sikre, aftaler blev Laila ramt af ”konspirations-boomerangen”, der sendte hende ud af ekspeditionen
Laila røg mandag aften ud af Robinson Ekspeditionen
Laila røg mandag aften ud af Robinson Ekspeditionen
 Foto: TV3

Nogle sultede og andre mæskede sig i aftenens afsnit af Robinson, hvor Michelle fik besøg af mor, og Daniela fik en lang næse, så hun måtte trøstespise ristede pølser i rå mængder.

Michelle vandt en konkurrence mod Daniela og fik lov til at spise middag med mor Susan, før de sammen tog ud til øen, og Mads for første gang her fik hilst på "svigermor".

Hemmelige planer

De store planer blev lagt før aftenens ø-råd, der endte med Laila som taber. Hilde fik ganske vist flest stemmer mod sig, men den snu Emil havde valgt at udstyre den langbenede "jente" med en talisman, så det i stedet blev joker-Laila der røg ud. Altsammen som et resultat af Martins snedige plan.

- Det blev vel, som jeg havde forventet. Jeg var klar over, at man ikke kunne stole på Martin, Men det er godt kørt af ham, siger Laila.

- Jeg har senere været til fest med Martin, der ville han ikke se mig i øjnene, men jeg fik ham til det, og alt er o.k. nu, siger den 44-årige socialpædagog fra Helsingør, der elsker fysiske udfordringer og er helt klar til nye reality-udfordringer, hvis chancen skulle byde sig.

- Det ville være rigtig sjovt - jeg kan lide at komme helt ud på kanten, der hvor man lærer sig selv at kende, lyder det fra den tidligere soldat, som glæder sig til de resterende Robinson-afsnit, som hun selvfølgelig skal se sammen med sine voksne sønner.

Sponsoreret indhold