Nyheder16. september 2008

Robinson-Benjamin: Jeg bærer ikke nag

Paradisoerne havde en forkromet plan, men den holdt slet ikke
Bejamin er ikke bitter
Bejamin er ikke bitter
 Foto: Claus Poulsen

Benjamin, der var træt af det hele og gerne ville hjem, havde aftalt med holdet, at alle skulle stemme på ham. Det lurede produktionsholdet og Jakob Kjeldberg.

Først vandt Paradisoerne en kappestrid, men blev taget grundigt ved næsen af udfordrerholdet, der på snedig vis erobrede Emil. Han måtte forlade de unge og smukke og slutte sig til udfordrerne.

Det blev dråben for Benjamin Knudsen, der pludselig gerne ville hjem og aftalte med de andre, at alle skulle stemme ham hjem. Det blev der nu ikke noget af. I stedet blev det til en barsk konfrontation med ekspeditions-chef Kjeldberg, der gik hårdt til den unge Benjamin med spørgsmål som: "Hvor tyndt synes du egentlig selv det er?" og "Kan du ikke tåle at tabe?"

Sendt hjem uden afstemning

Den unge ejendomsmægler holdt på sit - han ville hjem, og det kom han. 1-2-3, værs'go, ét styks flybillet og væk var Benjamin - helt uden afstemning.

- Ja, det var ubehageligt, siger Benjamin om konfrontationen med Jakob Kjeldberg på aftenens ø-råd.

- Men, jeg ville bare væk derfra, og det var fint nok at Kjeldberg var hård, sådan skal han være i den rolle. Vi snakkede sammen senere, og det var helt o.k. - der er ingen "hard feelings".

Kort inden starten af Robinson-ekspeditionen havde Benjamin og kæresten Manja fået besked om at de skal være forældre, og derfor trak hjemmet i Hvidovre også ekstra meget.

- Det er klart, og det var da også bare det det bedste at komme hjem, siger en glad Benjamin, der ser frem til fødslen i slutningen af november, hvor parrets lille søn kommer til verden. Som den store foldboldfan han er, har Benjamin navnet klar til den lille ny.

- Ja, han skal hedde Carlos efter den brasilianske landsholdsspiller Roberto Carlos, smiler den hjemsendte Robinson-deltager.

Sponsoreret indhold