Nyheder30. juni 2017

”Robinson”-babe under mistanke: Narko i bilen

Den tidligere realitydeltager Michelle Engstrøm mistænkt for at handle med amfetamin
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mic_2.jpg
 Foto: All Over Press
Michelle Engstrøm, som engang var kendt som verdens stærkeste kvinde og siden medvirkede i ”Robinson Ekspeditionen”, blev i en længere periode overvåget af politiet, hvor hendes svigersøn arbejder som narkobetjent. Hun var mistænkt for at sælge store mængder amfetamin. Det kom frem i sidste uge, da den 56-årige kvinde mødte frem i Lyngby Ret for at kræve erstatning for en ødelagt dør og uberettiget tilbageholdelse samt et par beslaglagte mobiltelefoner. Historien begyndte, da Michelle Engstrøm i sommeren 2013 købte ny bil og overdrog sin udtjente Polo til den ene af sine voksne døtre.
https://imgix.seoghoer.dk/mis.jpg
 (Foto: All Over Press)
Michelle Engstrøm, 56, kunne ånde lettet op, da politiet havde afsluttet deres efter-forskning. Der var intet, der kunne få hende dømt for narkohandel. (Foto: All Over Press) Et par uger efter fandt datteren amfetamin og en mobiltelefon i bilen. Michelle anmeldte straks fundet til politiet. Da ordensmagten mødte op, konstaterede de, at der var poser med i alt 193,46 gram amfetamin. Ransagning Da en betjent i narkopolitiet samme dag tjekkede anmeldelserne, genkendte han navnet ”Michelle Strøyer Engstrøm”, idet hun allerede var under overvågning.
Han besluttede derfor, at den tidligere realitykvindes hjem og bil skulle ransages. Da politiet ved midnatstid mødte op, blev døren ikke åbnet, så de fandt en rambuk frem og sprængte døren til Michelle Engstrøms lejlighed.
https://imgix.seoghoer.dk/fami.jpg
 Foto: All Over Press
I flere år rejste Michelle verden rundt sammen med George Olesen som verdens stærkeste par. Sammen har de sønnen Oliver, som i dag er voksen. (Foto: Al Over Press) Derefter blev alt i boligen ende
vendt, mobiltelefoner beslaglagt, og Michelle Engstrøm blev taget med til afhøring og først løsladt om morgenen kl. 5.15. Ransagningen viste, at der ingen spor af narko var hos Michelle Engstrøm, og indholdet af mobiltelefonerne belastede hende heller ikke. ”Robinson”-babens svigersøn blev sidste år skudt i benet af en hashhandler i Christiania. Han arbejder stadig i politiet.

Sponsoreret indhold