Nyheder 10. august 2009

Robert Hansen: Mine to juveler

Skuespilleren viser stolt sine 2 erobringer frem: kæresten Pernille og travhingsten Playboy Robert
Meget flotte hver for sig. Robert Hansen med travhingsten Playboy Robert og sin kønne kæreste, Pernille på 20 år
Meget flotte hver for sig. Robert Hansen med travhingsten Playboy Robert og sin kønne kæreste, Pernille på 20 år
Foto: Niels S.Andersen

De er yderst værdifulde på hver deres måde. Skuespilleren Robert Hansen viser stolt og glad sine 2 nyeste erobringer frem: kæresten Pernille på 20 år og den 2-årige travhingst Playboy Robert, der er opkaldt efter den populære skuespiller, og som koster et hemmeligt 6-cifret beløb.

- Travhesten ejer jeg en fjerdedel af, og om et par år forventer jeg, at den bliver blandt de 12 bedste ved årets derby på Charlottenlund Travbane, siger Robert Hansen på Skovby Travbane i sjællandske Bjæverskov, hvor hesten er opstaldet.

Årsagen til Roberts nyvundne interesse er, at han i fremtiden gerne vil kunne tage familien med på travbanen og følge sin egen hest.

Men samtalen afbrydes, fordi hans øjne pludselig begynder at løbe i vand, og det er svært at holde nysene tilbage.

- Åh nej, aaatjuh! Det er den allergi. Jeg tåler ikke så store koncentrationer af dyrehår, som der er her ved staldene, forklarer han, mens Pernille kigger overrasket på den stakkels fyr.

Parret mødte hinanden ved en festlig lejlighed hos venner for et par måneder siden, og nu har hun allerede fået tildelt en skabsplads i hans lejlighed på Vesterbro.

- Så kan det være, at der også bliver plads til tandbørsten på et tidspunkt, smiler han kækt, mens næsen løber og løber.Læs hele interviewet i denne uges SE og HØR


Sponsoreret indhold