Nyheder15. april 2015

Robert Hansen kørt på hospitalet under forestilling

Skuespilleren fik ildebefindende under ’Dirty Dancing’
Af af
Robert Hansen kørt på hospitalet under forestilling
Robert Hansen kørt på hospitalet under forestilling
 Foto: Kaspar WenstrupRobert Hansen måtte tirsdag aften køres på hospitalet, efter at han fik et ildebefindende under opførelsen af 'Dirty Dancing' i Tivolis Koncertsal, hvor han spiller én af de ledende roller.

Det skriver Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen forladt af kæresten

Skuespilleren fik ikke sit ildebefindende direkte på scenen, men inden anden akt måtte en af forestillingens producere fortælle publikum, at Robert Hansen var udgået, og at en anden skuespiller havde overtaget hans rolle.

- Robert Hansen har været lidt sløj hen over weekenden og i aften (i aftes, red.) fik han et ildebefindende i pausen mellem første og anden akt på vej til sin garderobe. I enighed med Robert besluttede vi at lade hans understudy, Jeff Schjerlund, spille anden akt i hans sted, siger Mikkel Rønnow, kreativ producer til Ekstra Bladet og tilføjer:

LÆS OGÅS: Robert Hansens vanvittige gevinst

- Vi orienterede publikum inden starten på anden akt, og det var som sådan helt udramatisk. Vores faste læge har for en sikkerheds skyld sendt Robert til et tjek på skadestuen, hvilket er en helt normal del af vores procedure. Vi regner med, at Robert snart er klar igen.

Sponsoreret indhold