Robert Hansen: Karrieren frem for kærligheden

Robert Hansen vil hellere bruge sin tid på at slå igennem i udlandet end at finde en ny kæreste

Robert Hansen vil hellere bruge sin tid på at slå igennem i udlandet end at finde en ny kæreste

Foto: All Over

Efter den 29-årige skuespiller og 30-årige Mira Wanting i efteråret gik fra hinanden, er Robert Hansen stået mere eller mindre af kærligheds-toget.

- Det hele ligger rimelig fjernt lige nu. Måske er det, fordi det stadig er så nyt. Men jeg kan slet ikke forestille mig at slå mig ned med en anden, siger han til B.T.

I stedet for kærlighed skal der satses benhårdt på karrieren, der allerede glider på skinner. I øjeblikket kan Robert Hansen opleves i TV2 julekalenderen "Mikkel og Guldkortet" og til næste år, er han med i hele 3 nye film.

- Jeg er virkelig glad for, at det går så godt. Det er ikke en selvfølge i min branche, fortæller skuespilleren til avisen.

Vil erobre Hollywood

Men selv om han er glad for, at det går så godt, er han ikke tilfreds. Nu gælder det nemlig udlandet og et internationalt gennembrud, og det er den drøm, der får Robert Hansen til at glemme alt om kvinder.

- Jeg har planer om at starte til noget engelsk, så jeg kan slippe af med min Valby-accent. Jeg har i mange år drømt om at arbejde i udlandet. London, USA eller Tyskland. Der er mange muligheder i dag. Og det gælder om at gå efter det nu, inden man pludselig sidder i et fast forhold igen. Lige nu har jeg ingen forpligtigelser, siger han til B.T.

Mira spøger stadig

Mira Wanting og Robert Hansen har kendt hinanden i 8 år og haft et såkaldt on/off-forhold, hvor de gang på gang er gået fra hinanden og siden har fundet sammen igen.

Sidste gang, de var i et forhold nåede de så langt, at de ventede deres første barn sammen. Et barn, som Mira ulykkeligvis tabte.

Hverken Mira Wanting eller Robert Hansen har afsløret årsagen til bruddet eller afvist, at de kan finde sammen igen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close