Nyheder19. april 2015

Robert Hansen: Jeg ville ikke være her i dag, hvis ikke…

Troede han led af halsbetændelse, men var i livsfare
Af af
Robert Hansen ville ikke være her i dag, hvis ike det var for en otte timer lang operation i hjertet
Robert Hansen ville ikke være her i dag, hvis ike det var for en otte timer lang operation i hjertet
 Foto: Facebook/Robert HansenRobert Hansen kæmpede tirsdag nat mod døden, og han kan takke sine kolleger og ikke mindst nogle dygtige læger på Rigshospitalet for, at han vandt kampen.

For da den 35-årige skuespiller tirsdag aften skrantede med, hvad han selv troede var en halsbetændelse under opførelsen af 'Dirty Dancing'-musicalen, så kollegerne straks, at det stod langt mere alvorligt til med skuespilleren.

Han blev kørt på hospitalet - og inden natten var omme, havde han gemmegået en omfattende hjerteoperation på otte timer, hvor lægerne reparerede en livsfarlig flænge i hans hovedpulsåre.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen: Jeg troede, jeg havde halsbetændelse


Tak for alle de dejlige beskeder, de varmer virkelig på et par dage hvor det bare gør ondt og fyldt med smerter. Jeg har...

Posted by Robert Hansen on Sunday, 19 April 2015


- Hvis ikke jeg var kommet afsted til hospitalet den aften, havde jeg slet ikke været her mere, skriver Robert Hansen søndag på sin Facebook-profil, hvor han har lagt et billede op af sig selv i sygesengen - og billedet taler for sig selv: Det er tydeligt at se, at den populære skuespiller har været i nærkontakt med døden. Et stort operations-ar dækker således den 35-årige skuespillers mave.

Robert Hansen troede selv, at det skrantende helbred tirsdag skyldtes en halsbetændelse, og den livsfarlige tilstand og efterfølgende operation har derfor, naturligvis, været noget af en forskrækkelse for 'Kærlighed ved første hik'-skuespiller:

- Jeg har aldrig oplevet noget lignende. 8 timers operation i hjertet, og jeg som gik og troede jeg havde halsbetændelse, skriver Robert Hansen videre på sin Facebook-profil.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen hasteopereret: Så galt kunne det være gået

En flænge i hovedpulsåren er en alvorlig og livsfarlig tilstand, som hvert år rammer omkring 300-500 danskere, og da ens risiko for at dø stiger med én til to procent i timen, er en hurtig behandling derfor livsvigtig.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen: Jeg har aldrig oplevet noget lignende

Den typiske behandling er en omfattende operation, hvor flængen repareres og syes sammen, og det er netop sådan en operation, som Robert Hansen gennemgik tirsdag nat.

Robert Hansen er nu sygemeldt i to til tre måneder. Robert Hansens afløser i 'Dirty Dancing' bliver Sigurd Le Dous, som flere måske kender fra "Badehotellet".

Sponsoreret indhold