Nyheder28. november 2007

ROBBIE WILLIAMS: PÅ KÆRLIGHEDSFERIE

Den hotte sang-godte har endelig fundet en kæreste. Forklædt bag skæg og briller rejser de rundt i Europa
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/musik/robbies-kaereste-2-jpg.jpg

Så er det sket piger. Den dameglade sanger Robbie Williams har fået sig en kæreste. Den heldige kvinde hedder Ayda Field og er amerikansk skuespiller. Parret mødte hinanden til en fest i Los Angeles, og har siden da været uadskillelige.

Robbie var i begyndelsen særdeles imponeret over, at Ayda ikke afslørede noget om deres begyndende romance efter de første dates.

Selv om rygterne om de to har svirret siden maj måned, er det først nu, de er blevet fotograferet sammen.

De to turtelduer var nærmest ukendelige, da de forlod det eksklusive Amstel Hotel i Amsterdam, hvor de havde ferieret nogle dage. Ayda Field skjulte sin skønhed under en ordentlig vams af en pelshue, der var trukket godt ned over ørene, og hele hendes krop var nærmest viklet ind i et kæmpe halstørklæde. Williams, som ellers gerne viser overkroppen frem, lignede en klon mellem Michelinmanden og en skovhugger med fuldskæg og strikhue.

Efter nogle dage i Amsterdam, gik parret om bord på Robbies private fly for at rejse videre til et sted i Sydeuropa eller Nordafrika. Her skulle det forelskede par holde elskovsferie under sydens sol denne gang.

Sponsoreret indhold