Nyheder16. december 2009

Robbie Williams: Lynvisit i København

Crooneren nåede både Lise Rønne og Anders Lund Madsen på sin promotiontur i hovedstaden
Robbie Williams forlader D'Angleterre, hvor fansene lige fik et par billeder og en autograf, inden han igen forlod Danmark
Robbie Williams forlader D'Angleterre, hvor fansene lige fik et par billeder og en autograf, inden han igen forlod Danmark
 Foto: Thomas Graversen

Mens det i København vrimler med stjerner og verdensledere, som har travlt med at redde verdens klima, så kom Robbie Williams i går forbi med det ene og sikkert i hans øjne lige så noble formål at gøre opmærksom på sig selv.

På 4 timer nåede han at være med i Anders Lund Madsens "Det nye talkshow" og at give interview til Lise Rønne i "Aftenshowet".

Mens det første var en båndet liveoptagelse til fredagens første udsendelse, der med sædvanlig Lund Madsensk underfundighed gik op i hat, plat og briller, mens publikum i salen i Hofteatret lå flade af grin, så var Lise Rønnes valg af omgivelser lidt mere sofistikerede.

Den gravide "Aftenshowet"-vært havde sat Robbie stævne på Hotel d'Angleterre, hvor de fik sig en 11-minutters snak om musik, fans, fodbold og juletraditioner.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/musik-09/december/robbie-og-madsen-jpg.jpg


Anders Lund Madsen og Robbie Williams fik publikum til at ligge flade af grin (Foto: DR)

Hele promotionturen drejer sig selvfølgelig om, at Robbie Williams gerne vil gøre opmærksom på sin nye plade "Reality Killed the Video Star" og - lidt mere usikkert - at få en aftale i hus om at give koncert her i landet i 2010.

Straks efter Lise Rønne havde forladt hotellet, kom Robbie også ud - iført bodyguard og anstandsdame. Der blev lige tid til et par hurtige autografer, inden han efter 4 timer hastede tilbage til lufthavnen for at flyve hjem til London.

Sponsoreret indhold