Nyheder11. december 2007

ROBBIE WILLIAMS: JA TIL TAKE THAT

Siden bruddet i 1995 har fans drømt om at se det oprindelige boyband sammen på scenen igen. Nu siger Robbies mor, at det vil ske inden længe
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/musik/robbie-tilbage1-jpg.jpg

Robbie Williams genforenet med de fire andre Take That-drenge. Alene tanken kan få enhver Take That-fan til at falde i svime. Og nu ser det ud til, at det slet ikke er så utopisk, at de gamle drenge finder sammen igen.

Ifølge Robbie Williams' mor er det højst sandsynligt, at Robbie vil gå på scenen sammen med Jason Orange, Howard Donald, Gary Barlow og Mark Owen i nærmeste fremtid.
- Jeg føler, at det vil ske. Take That var fremragende dengang og er fremragende nu, siger den succesfulde sangers mor, Jan.

Måske er det afsløringerne om, at Robbie er mere til tedrikning og fjernsyn fremfor sex, drugs og rock 'n' roll, som har fået den sexede sanger på nye tanker.
Luften har ellers været kold i mange år mellem Robbie Williams og de andre bandmedlemmer. Men efter bandets succesfulde comeback i 2005 sendte Robbie sine varmeste lykønskninger til sit gamle band. Ifølge et TV-interview med Take That var stemningen imellem Robbie og de fire andre drenge god igen, og der er lutter gode vibrationer imellem bandet og den nu store popstjerne.

Millioner af fans vil uden tvivl skrige sig selv hæse og dåne af ophidselse, hvis Robbie kommer "Back for Good" til sine gamle venner i Take That.

Sponsoreret indhold