Nyheder8. juni 2009

Robbie Williams: Dropper Take That

Rygterne ville ellers vide, at problembarnet var klar til at tilslutte sig sine tidligere bandkammerater, men nu ser det ud til, han i stedet satser på en storstilet comeback-tour
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/musik/robbie2-jpg.jpg

Det er ikke mange måneder siden, at det nærmest lignede et faktum, at 35-årige Robbie Williams ville tilslutte sig resten af det tidligere Take That og deltage i en række koncerter hen over sommeren.

- Det kunne være rigtig sjovt. Jeg er tit i kontakt med dem, selv Gary (Barlow, red.), så det bliver mere sandsynligt for hver uge, der går, sagde Robbie dengang. Nu ser det imidlertid ud til, at han alligevel har andre planer.

- Han sagde, at det ikke var det rigtige for ham. Så på nuværende tidspunkt er der ingen chance for, at det kommer til at ske, fortæller Jason Orange, et af de 4 medlemmer af det genopståede Take That.

I stedet skulle Robbie Williams, der forlod Take That for 14 år siden, være i gang med at planlægge en storstilet comeback-tour til langt over 100 millioner kroner, der skal afvikles næste år i Londons kæmpearena O2 - samme sted, som Michael Jacksons afskedskoncerter finder sted til sommer.

- Det bliver kæmpestort! Robbie vil vise både Michael Jackson og Take That, hvem der er kongen af pop. Han planlægger et super show, for at vinde alle de fans tilbage, som han har mistet, siger en kilde tæt på Robbie Williams.

Det bliver spændende at se, hvad Robbie kan drive sin comeback-tour til. Indtil videre har problembarnet brugt de sidste 2 år på, at arbejde på sit længe ventede ottende album.

Sponsoreret indhold