Nyheder11. august 2010

Robbie Williams: Bed strømpebåndet af sin brud

Den 36-årige superstjerne blev gift i Beverly Hills og kun SE og HØR har de eksklusive billeder
I denne uges SE og HØR får du alle de fantastiske billeder fra Robbie og Aydas bryllup i Beverly Hills for nylig
I denne uges SE og HØR får du alle de fantastiske billeder fra Robbie og Aydas bryllup i Beverly Hills for nylig

Han er en af verdens rigeste og hotteste popstjerner med en formue på over 800 mio. kroner, men der var ikke noget dekadent og slibrigt over Robbie William og Ayda Fields' bryllup i weekenden.

Læs også: Penge før kærlighed

Tværtimod var det faktisk et meget traditionelt et af slagsen med vielse i mørkt jakkesæt og hvid kjole, afbidning af strømpebånd om aftenen, brudevals og kage samt en lille eksklusiv skare af de nærmeste venner og familie til festlighederne i Beverly Hills.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/musik/august/fp-5548597-williams-robbi-2-jpg.jpg

Robbie og Ayda i et kærligt øjeblik under festen, hvor SE og HØR i denne uge har alle de eksklusive billeder fra (Foto: All Over)

Den 36-årige sanger friede til sin fem år yngre skuespiller-brud over telefonen, og selv om han har sikret sig en ægtepagt, der redder de fleste af hans 800 mio. kroner i tilfælde af en skilsmisse, gav han dog sin Ayda en bryllupsring til næsten en million kroner.

Gæsterne til brylluppet i weekenden blev i øvrigt trakteret med filet mignon,, trøffelmos, ostemakaroni og spinat. Desværre fik gutterne i Robbies gamle band, Take That, først invitationerne så sent, at de måtte afslå, da der allerede var lagt ferieplaner med familierne.

Sponsoreret indhold