Nyheder3. september 2013

Riskærs kæreste: Vi er flyttet sammen

Laura Petersen siger, at de aldrig har slået op
https://imgix.seoghoer.dk/media/4d79139a2a4d453cb4ccdbdbdfbc30ef.jpg
 Foto: FacebookEr du en smule forvirret, så forstår vi det. Det er vi nemlig også. For bare to uger siden var Laura Petersen, Klaus Riskærs "sunday date", et par dage efter kaldte de sig kærester. I søndags skrev Riskær så på Facebook, at de havde slået op, men i dag kan Seoghør.dk fortælle, at forholdet har taget en ny og overraskende drejning:

- Det hele var bare en misforståelse. Vi er stadig samme. Vi er faktisk flyttet sammen. Jeg er flyttet ind hos Klaus i byen, fortæller Laura Petersen til Seoghør.dk.

Slog op efter våd nat

Den 58-årige Riskær og hans 30 år yngre kvinde har kendt hinanden længe, men blev altså først kærester for et par uger siden. Og der er ingen problemer med den store aldersforskel.

- Vi er meget glade for hinanden. Jeg har mødte Klaus' sønner, og de er glade. Mine forældre synes heller ikke, at det er noget problem, så længe jeg er glad, så er de glade, fortæller Laura, der udover at læse cand.merc.psyk også er model. Men den unge skønhed har også tid til et lidt særpræget studiejob:

- Jeg er værtinde på arrangementet "THINK" for Aidsfondet i november sammen med Mads Holger, og ligeledes for Ladies Affairs for Kræftens Bekæmpelses kampagne "Støt Brysterne". Jeg står for al koordinering af mine velgørenhedsprojekter.

Sådan startede det

Sponsoreret indhold