Rikkemai Nielsen: Slået helt ud

Rikkemai har haft et hårdt år og lukker nu også sit firma Stories by Rikkemai

Rikkemai har haft et hårdt år og lukker nu også sit firma Stories by Rikkemai

Foto: All Over

Designeren Rikkemai Nielsen har det svært - skilsmisse, eksmanden i medierne sammen med den nye kæreste, og nu er livsdrømmen om eget firma også faldet sammen.

Efter 5 år, hvor hun har drevet modefirmaet Stories by Rikkemai sammen med forretningspartneren Torun Kirk, har Rikkemai besluttet sig for at trække sig ud af firmaet. Og hun lægger ikke skjul på, at det er af økonomiske grunde. Samtidig med at Torun Kirk har besluttet sig til at flytte til New York, må Rikkemai erkende, at hun ikke har midlerne til at fortsætte alene.

- Jeg har ikke stået for den daglige drift, siden Torun Kirk købte majoriteten, og har kun koncentreret mig om at designe. Og eftersom Torun rejser, og jeg ikke har lyst til at drive det videre alene, er dette nu resultatet, siger hun til B.T.

At det er kulminationen på det, der har været et hårdt år, er der ingen tvivl om.

I august gik skilsmissen med Allan Nielsen igennem. Rikkemai og han har været gift i 14 år og har pigerne Ida Marie på 14, Emma Sofie på 11 og Nanna Louise, 7, sammen. Efter så mange år sammen gjorde det naturligvis ondt. Og det blev ikke mindre af, at Allan kort efter bruddet - og stort set siden - har optrådt næsten dagligt i medierne med sin nye kæreste, heste- og "Vild med dans"-pigen Tina Lund.

- Nu har jeg brug for en tænkepause og mere tid sammen med mine 3 døtre, siger Rikkemai til Billed-Bladet.

Selv om det ser hårdt ud lige nu for hende, er hun ikke typen, der giver op.

- Det er jo det, jeg brænder for at lave, og jeg skal nok finde en ny måde at komme videre med det på. Jeg er da også i fuld gang med at lave næste kollektion, som jeg selvfølgelig regner med udkommer i mit eget navn igen. Men om jeg bliver ansat eller selvstændig, må stå hen i det uvisse lidt endnu, siger Rikkemai til Billed-Bladet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close