Rikke Hørlykke: Misundt af sin egen mand

Rikke Hørlykke fortæller nu, hvor hårdt det var at leve med en jaloux mand

Rikke Hørlykke fortæller nu, hvor hårdt det var at leve med en jaloux mand

Foto: All Over

Rikke Hørlykke, som giftede sig i 2000 med sin kollega - den succesfulde håndboldspiller Klavs Bruun Jørgensen - fortæller nu, at ægteskabet ikke har været lutter lagkage.

Det begyndte allerede at halte på hjemmefronten, da Rikke Hørlykke kort efter brylluppet debuterede på landsholdet og dermed slog sit navn fast i dansk håndbold.

Det vendte op og ned på forholdet. Før brylluppet var Klavs Bruun Jørgensen stjernen i familien, men pludselig overtog hans kønne kone rampelyset.

- Lige pludselig var jeg landskendt og ikke bare en god spiller i den lokale klub. Så når journalisterne ringede, var det pludselig ikke Klavs, de skulle snakke med, men mig. Mænd har nok lidt sværere ved at acceptere at være i baggrunden, end kvinder har, fortæller Rikke Hørlykke i bogen "Kvinden i skyggen", ifølge B.T.

Det var svært for manden Klavs Bruun Jørgensen at forholde sig til, at fokus pludselig var flyttet fra ham. Han reagerede blandt andet ved at være fuldstændig ligeglad med hendes karriere, og ved ikke at anerkende hendes voksende succes.

- Havde jeg en meget vigtig kamp om søndagen, skulle Klavs tit i byen med gutterne om lørdagen. Der var ikke meget support at hente derhjemme i en periode, afslører håndboldspilleren, som en dag tog tyren ved hornene og konfronterede sin mand.

- Han havde nosser nok til at indrømme, at det var lidt irriterende med al den fokus på mig. Det elsker og respekterer jeg ham højt for, siger Rikke Hørlykke Jørgensen.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close