Nyheder 5. februar 2014

Rikke Hørlykke: Fortryder skænderi foran børnene

Håndboldspilleren græd efter hun havde mistet kontrollen foran sine børn
Rikke Hørlykke fortryder, at hun lod sine børn opleve et skænderi mellem hende og manden Klavs Bruun Jørgensen.
Rikke Hørlykke fortryder, at hun lod sine børn opleve et skænderi mellem hende og manden Klavs Bruun Jørgensen.
Foto: All Over

Rikke Hørlykke har haft mange triumfer gennem sin store karriere på håndboldbanen, men på hjemmefronten går ikke altid, som det skal.I et interview med Alt for Damerne fortæller håndboldspilleren, at hun selv begyndte at græde, efter hun havde startet et skænderi med sin mand Klavs Bruun Jørgensen. - Da jeg åbnede diskussionen foran børnene, satte jeg mit eget behov foran børnenes. Derfor blev jeg rigtig ked af det.Medina banker eks-kæresten

Rikkes mand Klavs var heller ikke så glad for det og reagerede meget voldsomt efterfølgende, sagde den professionelle håndboldspiller i samme interview.Efter 19 års samliv er det da heller ikke usædvanligt, at man ikke er enige om alt. Men i det lange løb er Rikke Hørlykke en lykkelig kvinde.Laudrup: Indkaldt til krisemøde- Vi har skabt to dejlige børn, samtidig med at vi er lige tossede med hinanden, fortæller hun til ugebladet.

Et trofast forhold kan man snakke om, når man nævner Rikke Hørlykke og hendes mand Klavs Bruun Jørgensen. De har været gift siden 2000 og dannet par siden 1995.

Sponsoreret indhold