Nyheder10. oktober 2012

Rikke Gøransson: Tyndere end nogensinde

Der er ikke et gram fedt for meget på ”Paradise Hotel”-værtindens krop
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/72f542c189514c7eb86e2b52df76f216.jpg
 Foto: Dan MariegaardHun har aldrig været tyk, men da Rikke Gøransson skulle prøve kjoler til "Paradise Hotel" sidste år, fik hun et wake-up call.

De smukke kreationer, i den størrelse hun normalt kunne klemme sig ned i, passede nemlig ikke. Derfor har den kønne pige ændret sin livsstil.

- Jeg er begyndt at træne, og jeg er nede på en fedtprocent på 16. Jeg fik det så dårligt over, at lynlåsen ikke kunne lukkes, så jeg tænkte, at det kunne bare ikke passe. Jeg har altid været sportsmenneske, men lige pludeslig havde jeg åbenbart taget på. Og det gad jeg ikke, forklarer Rikke, der de næste måneder bor i Mexico, mens hun styrer slagets gang i "Paradise Hotel".

Paradise-Pernille: Bruger prostituerede æg?

- Jeg er begyndt at styrketræne og har fået min egen træner. Min kæreste går meget op i kost og træning, så han inspirerer mig enormt meget, afslører frøken Gøransson, der danner par med Mathias Asger Rasmussen.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/9fbb38e970d8469d9588b15c9e6d8504.jpg


Rikke Gøranssons kæreste Mathias Asger Rasmussen går op i kost og træning, men tager sig her en slapper i poolen i Mexico. (Foto: Dan Mariegaard)Sponsoreret indhold