Rikke Gøransson: Single

Rikke og Fatih mødtes oprindeligt under deltagercastingen til ”Paradise Hotel” i 2006. To år senere er forholdet slut

Rikke og Fatih mødtes oprindeligt under deltagercastingen til ”Paradise Hotel” i 2006. To år senere er forholdet slut

Foto: Peter Grosen

Det kan være svært at tage en endegyldig beslutning om at gå fra hinanden i et mere eller mindre ulykkeligt forhold, men nogle gange kan en tid langt væk fra hinanden give det sidste skub til et brud.

Det har den smukke "Paradise Hotel"-vært Rikke Gøransson erfaret, og har dermed gjort det forbi med sin kæreste, Fatih Sahin, som hun har været sammen med i et par år.

Beslutningen blev truffet for nylig, mens Rikke var i Mexico på TV3-optagelser, og Fatih residerede på skuespilskole i Los Angeles.

- Nogle gange vokser folk bare fra hinanden, og jeg syntes, det var sket i vores tilfælde. Jeg tror, at vi er for forskellige, forklarer Rikke Gøransson.

- Jeg har ikke været glad i et stykke tid, har siddet hjemme alene lidt for mange gange og er gået i seng alene lidt for hyppigt til, at det er sjovt, siger Rikke, 22, på telefonen fra Mexico.

Noget tyder på, at forholdet ikke altid har været en dans på roser, selv om parret udadtil altid har virket glade og harmoniske.

- Jeg har ikke grædt i seks uger nu, mens jeg har været alene. Jeg har været mig selv og fået lov at vende og dreje alt. Og hvis der er flere minusser end plusser, er det jo aldrig godt, fortæller TV3-værten, som altså nu er lykkelig single.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close