Nyheder6. oktober 2012

Rikke Gøransson: Her er min kæreste

Den flotte TV3-vært kan ikke længere kalde sig single
Af af
Rikke er ikke længere fri på markedet
Rikke er ikke længere fri på markedet
 Foto: Dan Mariegaard

Hun er så stanglækker, at det er svært at forstå, at Rikke Gøransson overhovedet har været single. Det var værten dog, indtil hun løb ind i et lækkert stykke mandfolk under optagelserne til sidste års "Paradise Hotel" i Mexico. De faldt for hinanden, men er først nu klar til at springe ud som kærester.

Allerede i januar, kunne seoghoer.dk dog berette, at smuksakken var forelsket.

- Jeg mødte en fyr, der hed Mathias sidste år. Han arbejdede på produktionen. Så det startede der. Han laver lys derhjemme og er taget med herned som rekvisitør, fordi han også har et talent for det, siger Rikke med et kæmpe smil.

De næste tre måneder skal Gøransson opholde sig i Mexico. Men hun behøver altså ikke undvære sin kæreste, som hun er helt vild med.

Rikke Gøransson: Noget stort mellem benene

- Han inspirerer mig, fordi han er så enormt fokuseret. Han er ikke hemmelig fra nu af, fortæller brunetten, der dog ikke havde lyst til at blive fotograferet med sin nye scoring.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/e68a73e0cd7f4be79a94077f79ba3c1f.jpg


Hva'behar'! Her er han - Rikke Gøranssons nye kærestehug Mathias, som den hotte "Paradise"-vært for tiden nyder under optagelserne i Mexico (Foto: Dan Mariegaard)


Sponsoreret indhold