Nyheder29. september 2012

Rikke Gøransson: Forlader Danmark

Den smukke TV-vært er rejst fra den danske blæst og regn
Smukke Rikke er rejst til Mexico.
Smukke Rikke er rejst til Mexico.
 Foto: All Over

Så er det tid igen. Tid til optagelserne af "Paradise Hotel" i Mexico, der altid finder sted i tre måneder fra oktober til december.

Dermed er realityprogrammets smukke værtinde, Rikke Gøransson, også for længst taget afsted til det mexicanske, nærmere betegnet Careyes-kysten i det vestlige Mexico ud mod Stillehavet, hvor "hotellet" er idyllisk placeret.

Rikke bor dog ikke på hotellet, der i virkeligheden ikke er et hotel, men en stor villa, sammen med deltagerne. Hun har sin egen lille bungalow på et resort få kilometer væk, hvor hele produktionsholdet bor.

Det varer dog noget tid, inden SE og HØRs læsere kan se den 9. udgave af "Paradise Hotel". De optagelser, der gennem de næste tre måneder kommer i kassen, skal nemlig klippes og bliver til det endelige program, der først vil fylde programfladen i 2013.

SE og HØR har en journalist og en fotograf med i Mexico i den næste uges tid, så hold øje med seoghør.dk og SE og HØR, hvor vi snart præsenterer de nye deltagere.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/d8679b33d8a14832a32560a6c89e1ca6.jpgSåledes så poolen på "Paradise Hotel" ud set fra fællesområdet. I forgrunden: Stillehavet. (Foto: TV3)

Sponsoreret indhold