Nyheder12. december 2009

Rihanna: Vil tale med Chris Brown igen

Selv om hun blev banket gul og blå af ham i foråret, vil Rihanna ikke opgive Chris Brown - ”der er stadig følelser”, siger hun
Så glade var popidolerne for hinanden, inden Chris Brown gik amok og overfaldt Rihanna inden Grammy-uddelingen i februar
Så glade var popidolerne for hinanden, inden Chris Brown gik amok og overfaldt Rihanna inden Grammy-uddelingen i februar
 Foto: All Over

I øjeblikket må de ikke se hinanden. 20-årige Chris Brown har nemlig et polititilhold mod sin ekskæreste Rihanna efter det voldelige overfald mod hende i februar i år.

Men står det til 21-årige Rihanna, bliver det ikke ved med at være sådan for evigt.

- Jeg kan ikke forestille mig, at jeg aldrig vil tale til ham igen. Det er stadig følelser, og jeg tror, det er muligt at forandre sig, fortæller hitsangerinden i et interview med et amerikansk magasin.

Alligevel er Rihanna godt klar over, at valget af Chris Brown som kæreste måske ikke var det mest fornuftige, hun har truffet.

- Det er pinligt, at jeg forelskede mig i den person. Han var min første store kærlighed, men jo mere vi blev forelskede hinanden, jo farligere blev vi også for hinanden, forklarer Rihanna.

Parret var faktisk sammen igen i en kort periode ikke lang tid efter overfaldet, men det indrømmer Rihanna nu var en stor fejl.

- Kærlighed er ikke altid nemt, som hun så smukt konstaterer.

Sponsoreret indhold