Nyheder4. juli 2009

Rihanna: Bryder loven

Den hotte sangerinde blev taget på fersk gerning – se billedet her
Selvom man folk nok gerne vil se Rihanna optræde sammen med Taylor Swift, kommer det nok ikke til at ske, hvis man skal tro Rihanna. (Foto: AOP)
Selvom man folk nok gerne vil se Rihanna optræde sammen med Taylor Swift, kommer det nok ikke til at ske, hvis man skal tro Rihanna. (Foto: AOP)
 Foto: All Over

Den 21-årige sanger Rihanna har de sidste måneder gennemgået et personligt mareridt, efter ekskæresten Chris Brown slog hende før Grammy-uddelingen i februar.

I den efterfølgende retssag blev Brown dømt til samfundstjeneste og fik et forbud mod at nærme sig skønheden fra Barbados.

Men nu er Rihanna selv havnet i problemer med lovens lange arm, efter hun i torsdags tatoverede flere af de ansatte i Tattoo-shoppen East Side Ink i New York.

Rihanna, som selv har skaffet sig flere tatoveringer i den populære forretning, forsøgte sig med nålene efter opfordring fra sin favorit-tatovør, der lyder det originale navn Big Bang.

Kæmpe bøde venter hende

- Alle havde det godt og spøgte og lo sammen, da Big Bang fandt ud af, at han ville have hende til at tatovere ham. Efterfølgende fandt de to andre tatovører, Josh Lord og Patrick Conlon, ud af, at de også ville tatoveres af hende, siger medejeren af East Side Ink, en kvinde ved navn Yadira, til OK Magazine.

Til trods for, at stemningen var munter natten igennem, griner Rihanna næppe længere, efter at politiet har fået nys om sagen. I New York er det nemlig strengt reguleret, hvem der har tilladelse til at tatovere andre.

En sådan tilladelse har Rihanna ikke, og derfor står hun nu til en bøde på 10.000 kroner, hvis hun kendes skyldig. Der må dog siges at være tale om småpenge for den storhittende sangerinde.

I øvrigt skulle Big Bangs tatovering have forestillet en paraply - selvfølgelig efter Rihannas mega-hit Umbrella.

Sponsoreret indhold