Rihanna: Banket blå og gul af Brown

Rihanna og kæresten Chris, lige inden hun fik en på sinkadusen

Rihanna og kæresten Chris, lige inden hun fik en på sinkadusen

Foto: All Over

Brown bankede hende blå og gul. Rihanna skulle angiveligt have lignet en bokser efter 12 seje runder i ringen, efter at hendes kæreste gik amok forleden umiddelbart før Grammy-uddelingen i Los Angeles.

Ifølge nyhedssitet TMZ.com er den 20-årige R'n'B-sangerinde langt mere medtaget, end det forlød i de første meldinger.

På politibillederne er hele Rihannas ansigt svært hævet. Hun har mærker flere steder i ansigtet, en flækket læbe, en blodig næse, og hun har bidemærker på både arme og flere af sine fingre.

- Hun lignede en bokser. Hun så ud, som om hun havde horn i panden, beskriver en kilde ved politiet til TMZ.com, der også citerer en anden kilde for at sige, at billederne er tunge beviser på mishandling.

Jalousi årsagen til skænderi

Rihanna skal have fortalt politiet, at Chris Brown ikke slog hende med en genstand men med de bare næver.
Årsagen er angiveligt, at Rihanna havde fundet fremmede telefonnumre på Browns mobil og havde afkrævet ham en forklaring. Det skriver Hollywood-journalisten Janet Charlton på sin blog.

- Parret kørte i hans lejede Lamborghini, da de begyndte at skændes. På grund af skænderiet holdt de ind til siden, og her lod Rihanna, som om hun ville kaste bilnøglerne ud ad vinduet. Det fik det til at slå klik for ham, skriver Janet Charlton.

Chris Brown, som nu er på fri fod mod kaution, kan risikere at ryge flere år i spjældet for de voldsomme voldshandlinger mod Rihanna.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close