Nyheder22. februar 2010

Rigmor Zobel: Forbandet svineri

De københavnske betjente overvejer at lægge sag an mod jetsetdronningen
Nu langer politiet ud efter Rigmor Zobel
Nu langer politiet ud efter Rigmor Zobel
 Foto: All Over

Politiet overvejer nu at trække den kokaindømte jetsetkvinde Rigmor Zobel i retten efter, at hun i TV-programmet 21 Søndag i et interviw foretaget af Reimer Bo beskyldte en navngiven betjent for at lyve i retten.

- Det er noget forbandet svineri, at hun tillader sig at beskylde en navngiven betjent for at lyve i retten. Og det hverken kan, eller vil vi finde os i, lyder det fra formanden for Københavns Politiforening, Claus Oxfeldt ifølge Ritzau.

Rigmor Zobel nævnte flere gange navnet på den betjent, der afhørte hende på Station 1 efter sin anholdelse og sagde, at han "sidder og lyver under ed uden at blinke".

- Jeg har ikke fantasi til at forestille mig, at det her ikke får konsekvenser. Vi er nødt til at tage det her op, fortsætter Claus Oxfeldt.

Ud over at lyve for retten beskyldte Rigmor Zobel betjenten for at råbe hende ind i hovedet og true med, at han ville smide hende i spjældet.

Københavns politidirektør, Johan Reimann, opfordrer Rigmor Zobel til at ringe til statsadvokaten, hvis hun har noget at udsætte på politiet.

Hun bør jo klage, hvis hun har opfattelsen af at være blevet forkert behandlet. Hun behøver ikke engang at forfatte et brev. Hun kan bare ringe, siger politidirektøren til Ritzau.

Sponsoreret indhold