Nyheder3. oktober 2014

Rigmor Zobel brugte død mor i retten

Jetset-kvinden Rigmor Zobel forklarede i retten, hvorfor man i hendes familie tager brugen af sikkerhedsseler særdeles alvorligt
Af af
Rigmor begår ikke den samme fejl som sin mor. Derfor bruger hun altid sikkerhedsselen til sig selv og sine børn.
Rigmor begår ikke den samme fejl som sin mor. Derfor bruger hun altid sikkerhedsselen til sig selv og sine børn.
 Foto: ALL OVER
Rigmor Zobel brugte sin afdøde mor som indicie, da hun torsdag skulle overbevise dommeren i Københavns byret om, at datteren Esther havde haft sikkerhedssele på, mens de kørte hjem efter en tur i Jylland.

- Mine børn får aldrig lov at køre uden sele. Jeg gør det heller aldrig selv, for min mor døde i et trafikuheld, fordi hun ikke havde sele på. Hun fik mast lungerne og lå på hospitalet i 14 dage. Vi har sådan et mantra omkring det, vi er helt perfide omkring seler. Det er utænkeligt, at mine børn ikke har sele på. De har fået tudet ørerne fulde af det, forklarede 45-årige Rigmor Zobel i retten.

LÆS OGSÅ: Zobels babser forbudt
Rigmor Zobel var kun halvandet år, da hendes mor Annika Wicksell Zobel en aften i januar 1971 mistede herredømmet over sin grønne sportsvogn og tørnede frontalt ind i en anden bil. Rigmors svenskfødte mor og hendes far Peter Zobel nåede at være gift i seks år.

Rigmor Zobel blev frikendt i torsdagens retsmøde. Dommeren mente, at der ikke var beviser på, at Esther ikke havde haft sikkerhedsselen spændt under kørslen.

LÆS OGSÅ: Rigmor Zobel frikendt i byretten

Sponsoreret indhold