Rigmor Zobel afviste TV2

Den kokain-dømte jetsetter kunne ikke finde tid til at være med i Vild med dans. Lysten manglede til gengæld ikke

Den kokain-dømte jetsetter kunne ikke finde tid til at være med i Vild med dans. Lysten manglede til gengæld ikke

Foto: All Over

TV2 er snart tilbage med den 8. sæson af succesprogrammet Vild med dans. Der er nærmest tradition for at folket i første omgang bliver skuffet når de nye hold præsenteres. Ofte aner folk ikke helt, hvem dem, der skal forestille at være kendte er.

I år var TV2 meget tæt på at overtale én som hele befolkningen med sikkerhed har hørt om, nemlig jetsetteren Rigmor Zobel.

Det var den berømte kokain-sag, hvor hun blev omtalt som både "jetsetdronningen" og "snedronningen", der gjorde hende endnu mere kendt end hun allerede var. Alle ventede på, at navneforbuddet blev ophævet, så de kunne finde ud af, hvem der gemte sig bag de maskerede billeder.

Læs også: Rigmor Zobel: Jeg har taget kokain

Desværre for TV2 valgte jetsetdronningen i sidste øjeblik at takke nej. Hun havde ellers overvejet tilbuddet i knap 2 måneder, men for 14 dage siden kom Rigmor Zobel frem til, at hun simpelthen ikke kan finde tid til at deltage, selvom hun gerne ville.

- Jeg kan simpelthen ikke få det til at hænge sammen rent tidsmæssigt med familien, så desværre. Jeg er faktisk ked af at jeg ikke kan være med. Jeg har altid gerne ville lære alle standarddansene, og så synes jeg faktisk at programmet er rigtigt sjovt, siger Rigmor Zobel til Starlounge.

Læs også: Rigmor Zobel amok på tjener

Ifølge BT, er Rigmors afslag et stort tab for TV2, som i håbet om at gøre et scoop har strakt sig langt udover det sædvanlige for at overtale hende.
Rigmor Zobel skulle blandt andet have fået et favorabelt økonomisk tilbud for sin deltagelse, men valgte altså alligevel at sige nej tak.

Indtil videre er der offentliggjort 2 navne til efterårets Vild med dans: skuespiller Tommy Kenter og sanger Kaya Brüel.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close