Nyheder26. januar 2013

Rie Helmer: Vild med eks'ens nye kone

Værten fra Sporløs elsker datterens bonusmor
Rie Helmer er et eksempel på, at der findes lykkelige skilsmisser.
Rie Helmer er et eksempel på, at der findes lykkelige skilsmisser.
 Foto: Dan Mariegaard



I "Sporløs" tager Rie Helmer ud i verden for at lede efter deltagernes familier. Selv har hun masser af familie - på den moderne måde.

Rie Helmer blev skilt fra sin mand, som hun har datteren Cecilie med, men i stedet for uvenskab og kaotiske familieforhold har hun fundet en veninde i eksmandens nye kone.

Kendt TV-vært: Jeg skal skilles

- Jeg er selv i den heldige situation, at der nok ikke findes det menneske i verden ud over min familie, som jeg elsker højere end min datters ekstramor, som altså er gift med min eksmand. Hun betyder uendeligt meget for mig, siger hun i et interview i SØNDAG.

"Sporløs"-værten ved godt, at mange skilsmisser ender med strid og splid. Men det forhindrer hende ikke i at komme ud med budskabet om, at det faktisk kan lade sig gøre at blive en lykkelig skilsmisse-familie.

Galleri: De blev skilt i år

- Jeg ved godt, at jeg kommer til at lyde en smule frelst, når jeg fortæller om det her. Fordi mange af dem, jeg kender i samme situation med bonusmødre eller -fædre, har det svært med det. Derfor skal jeg også passe på. Hvis min eksmand havde giftet sig med en dum kælling, havde jeg nok ikke sagt det samme, vel?

Men nu er det altså sådan, at vi er "one happy family", og det budskab kan jeg bare ikke lade være med at give videre: at det kan lade sig gøre, siger hun.

Læs om meget mere om Rie her

Sponsoreret indhold