Nyheder21. august 2009

Ricky Martin: Babylykke

På deres 1-års fødselsdag har latinostjernen offentliggjort de første billeder af sine tvillinger, som er født af en rugemor
Familien Martin: Fra venstre er det Matteo, Valentino og Ricky
Familien Martin: Fra venstre er det Matteo, Valentino og Ricky
 Foto: All Over

Efter bare et enkelt kig på disse billeder kan man vist ikke være i tvivl om, at Ricky Martin mener det, når han siger, at "det at være far føles fantastisk".

For 1 år siden blev drengene Valentino og Matteo født af en surrogatmor, og i anledning af deres 1. fødselsdag har farmand Ricky nu lagt de allerførste billeder af tvillingerne ud på sin hjemmeside.

- Jeg er så lykkelig. Alt, hvad de gør, fra smil til gråd, føles som en velsignelse, siger latinostjernen, som siden babyernes ankomst har tilbragt det meste af sin tid på fødeøen Puerto Rico.

Den enlige far har i modsætning til de fleste andre kendisser ikke nogen babysitter på lønningslisten, men klarer i stedet det meste selv - dog med assistance fra sin mor.

Desuden har Ricky Martin 34 fætre og kusiner, så mon ikke han finder et sted at få tvillingerne passet, når han trænger til at ryste latinonumsen i det caribiske natteliv?

Sponsoreret indhold