Nyheder26. september 2015

Richard Ragnvald fanget i bombetrussel

Der var bombetrussel i Greve Centret og Richard Ragnvald var lige midt i det hele.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-14166.jpg

(Opdateret kl. 16.45)

Sangeren Richard Ragnvald har i dag befundet sig midt i kaos, da han skulle have spillet i Greve Centret kl. 13, men der var en bombetrussel mod centret, og han blev sammen med sin kone lukket inde på centerkontoret, mens politiet undersøgte centret, der var blevet lukket ned.

- Jeg skulle optræde klokken 13.00, men der kom nogle råbende gennem centret, at alle skulle forlade det. Nu sidder jeg med min kone og tryllekunstneren, der også skulle have optrådt på kontoret, mens politiet er rundt med bombehunde, for der skulle være en bombetrussel, siger Richard Ragnvald til SE og HØR.

Og den populære sanger var ikke helt glad for situationen, selvom der blev taget sig rigtig godt af ham og konen.

- Vi sidder med iPad’en og kan se nyhedshistorier om, at Islamisk Stat opfordrer til, at man angriber København i dag, så det er da ret uhyggeligt, lyder det fra Richard Ragnvald, som også fortæller, at han har hørt, at de har fundet en kuffert og at hele centret er totalt ryddet.

- Jeg har aldrig oplevet noget lignende før. Men vi venter bare… Men det er jo en syg verden, vi lever i, så man ved aldrig. Heldigvis bliver vi behandlet rigtig godt, men vi ved ikke, hvornår vi kan komme ud, siger han.

Cirka fire timer efter truslen kom, fik Richard Ragnvald og konen Vibeke lov til at køre hjem mod Aarhus.

- Vi er lige blevet lukket ud nu, fortalte han til SE og HØR kl. 16.40.

- Det er meget langt tid at sidde fire timer i uvished - nærmest i isolation, lyder det fra sangeren, der fortæller, at politiet var der med rullemarie, men at de er væk igen.

Sponsoreret indhold