Richard Møller Nielsen er død

Richard Møller Nielsen blev 76 år gammel

Richard Møller Nielsen blev 76 år gammel

Foto: All Over
Den tidligere landstræner, der i 1992 sensationelt førte fodboldlandsholdet til europamesterskabstitlen, er død efter trekvart års sygdom. Det oplyser DBU.

Tidligere landstræner Richard Møller Nielsen døde torsdag morgen 76 år gammel.

Efter en menneskealder som først topspiller på amatørbasis og senere træner på fuld tid trak Richard Møller Nielsen sig i de senere år tilbage og nød sit otium i sit og hustruen Jonnas hus i Kerteminde.

Han blev i juni sidste år indlagt på Odense Universitetshospital efter at være blevet ramt af et ildebefindende. I første omgang blev han udskrevet efter få dages indlæggelse, men scanninger afslørede senere en operationskrævende svulst i hjernen.

Richard Møller Nielsen blev opereret i juli, og sygdommen svækkede ham i en sådan grad, at han i store perioder siden sidste sommer var sengeliggende først i hjemmet i Kerteminde og derefter igen indlagt på Odense Universitetshospital.

Sygdommen var imidlertid allerede på det tidspunkt så fremskreden, at yderligere operationer ikke ville kunne helbrede ham. Kort inden jul blev han overført til Hospice Fyn, hvor han sov ind tidligt torsdag morgen.

Familien takker for de mange tilkendegivelser, den har modtaget på Richard Møller Nielsens vegne gennem sygdomsforløbet.

Richard Møller Nielsen efterlader sig sin kone Jonna, børnene Birgitte, Christian og Tommy samt seks børnebørn.

Bisættelsen er endnu ikke planlagt.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close